utorak, 31. svibnja 2011.

Acer kaže Microsoft previše je 'kontrolu' Windows tablets, ograničenja 'neugodan'

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/31/acer-says-microsoft-is-too-controlling-of-windows-tablets-res/:
Web od glasina i prijedlog je okrenuo u posljednjih nekoliko tjedana oko novog tablet orijentirana verziju sustava Windows. No, kada veliki igrači kao što su Acer početi moanin 'i complainin' o tome kako oni su idući u izraditi hardvera pokrenuti novi OS, to je kad znaš nešto mora biti u pokretu. Prema Bloomberg, Acer CEO JT Wang govorio na Computexu u izgrditi Microsoft za bitak previše ograničavajuće za ono što procesora to će omogućiti da nose svoju novu bebu, rekavši da je "stvarno kontrolira cijelu stvar, cijeli proces." A on nije bio samo govori za Acer bilo, jer on je dodao da čip dobavljačima i PC odluka "svi osjećaju da je vrlo koji uznemiruje." Ona moli na pitanje, ako je Steve Ballmer je zaduživanje Appleov pristup i postaje control freak, zašto ne on samo ide cijeli svinja i izgraditi Microsoft tablet od početka do kraja?

[Hvala, Tiago]

Acer kaže Microsoft previše je 'kontrolu' Windows tablets, ograničenja 'problematičan' prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 31. svibanj 2011 15:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Bloomberg | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar