utorak, 31. svibnja 2011.

Modder pretvara bombona posudama u igračkoj konzoli, retro Pong vesla (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/30/modder-turns-candy-canisters-into-gaming-console-retro-pong-pad/:
Ovo je drugi put ovoga tjedna smo pokriveni modder dobivanje old-school igra pokrenuti uz pomoć neke neočekivane hardvera. A vjerojatno, to je jednostavnije od dvije priče. Kolega imenom John Graham-Cumming modi igraće konzole od nešto više od par metalni kanister, Arduino Pro odbora, i potenciometar - sve kako bi on mogao igrati pong na svojoj TV. Rig (cutely nazvan Cansole) zapravo se sastoji od dva kontrolera, sa srednjom jedna stambena samo potenciometar. Prvi ima jedan, previše, ali je također kuća Arduino Pro , zajedno sa baterijom, A / V kontrola, te gumb za odabir i pečenja u igri. Et voila! 1970 arkada stil tenis za dvije osobe. Za 90-nostalgija drugi break, glava na prošlost pauzu da biste vidjeli ove berba izgleda vesla u akciji.

Nastaviti čitanje Modder pretvara bombona posudama u igračkoj konzoli, retro Pong vesla (video)

Modder pretvara bombona posudama u igračkoj konzoli, retro Pong vesla (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 30. svibanj 2011 17:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CrunchGear | izvor John Graham-Cumming | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar