utorak, 31. svibnja 2011.

Nokia smanjuje uređaje i usluge izgledi za Q2, sve više uvjeren o prvi Windows Telefon u Q4

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/31/nokia-lowers-devices-and-services-outlook-for-q2-increasingly/:
Vi znate što se događa kad vam reći svijetu da ste napuštanje Symbian za Windows Phone? Desno, Symbian prodaja presušiti. Bez obzira koliko puta vas hvaliti planira prodati dodatnih 150 milijuna novih uređaja Symbian , i bez obzira koliko dugo ste obvezati na podršku Symbian uređaje, OS je u biti mrtav za programere i potrošačima. Dakle, nismo iznenađeni da čuju da Nokia samo snizila uređaje i usluge izgledi za Q2 2011. Obnovljeno smjernice poziva za uređaje i usluge neto prodaja se znatno ispod 6,1 milijarde eura na 6,6 milijarde eura očekuje u Q2 zbog niže očekivane prosječne prodajne cijene na manje količine. Također vidi margine splavarenja ispod očekivanog raspona od 6 posto na 9 posto, zbog nižih od očekivanih neto prodaja - Nokia očekuje da će ne-IFRS operativni margin da se "oko breakeven." Kao što rezultat toga, Nokia je također vuče natrag svojim godišnjim ciljevima za 2011, te će omogućiti daljnje nadogradnje kao situacija postaje jasnija.

Na pozitivnoj strani, Siemens ne reći da je "povećana povjerenje", da će svoj prvi brod Windows Phone proizvod u Q4 2011. Let's nadu tako.

Nastaviti čitanje Nokia smanjuje uređaje i usluge izgledi za Q2, sve više uvjeren o prvi Windows Telefon u Q4

Nokia smanjuje uređaje i usluge izgledi za Q2, sve više uvjeren o prvi Windows Telefon u Q4 prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 31. svibanj 2011 08:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar