subota, 8. siječnja 2011.

Verizon iPhone: sve što trebate znati

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/07/verizon-iphone-everything-you-need-to-know/:
Ah, Verizon iPhone . U našem bizarne karijere kao tech novinari, ako postoji jedno pitanje koje smo čuli više nego "Kada je Verizon dobivanje iPhone?" ne možemo misliti o tome. Također, izvan izvornog glasine za iPhone i ipad, ne možemo razmišljati o drugim proizvodom tako jako zadirkivali oni u znaju i onih koji nisu u know - iako uglavnom oni ne znaju.

Ali onda smo čuli Verizon ima malo okupiti u utorak, što je posebno čudno vrijeme, jer Verizon ima veliku prisutnost i veliku količinu najave na ovogodišnjem CES. Glasine o događaju se Verizon iPhone objaviti odmah razbuktao se, ali su i dalje rezervacije: Apple obično najavljuje svoje vlastite proizvode na vlastiti korporativni kampusa - zašto bi Verizon biti događaj počasti u NY?

To je kada je Wall Street Journal swooped u s potvrdom: Verizon iPhone bit će objavljeni u utorak , a WSJ's All Things D čak i misli da je Steve Jobs će biti tamo. Dakle, tko je taj fly-by-night "Wall Street Journal" objavljivanje govorimo o? Oni su jedan od najboljih staza track records na Apple glasina u poslovanju, i oni 'je vodeći Verizon iPhone predviđanja od jednog dana. Slijedite nakon stanke kao što smo ga govoriti van.

Nastaviti čitanje Verizon iPhone: sve što trebate znati

Verizon iPhone: sve što trebate znati prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7 siječanj 2011 22:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar