subota, 8. siječnja 2011.

Microsoft Touch Mouse: povijest i Hands-on

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/07/microsoft-touch-mouse-the-history-and-hands-on/:
Let's biti jasno o nešto: Microsoft Touch Mouse nije samo još jedan od Redmond je zanimljivo u potrazi računalne periferije, to je rezultat jednog od tvrtke poznatih istraživačkih projekata . Postoji puno koncept miševa koji Microsoft je oko toying sa svojim laboratorijima u (jedna je čak webcam unutra ), ali posebno Touch Miš se temelji na jednom nazvao "Cap". Predvođeni Hrvoje Benko, cilj je bio da se stavi napredni touch sposobnosti u miša koji ne bi zahtijevao korisnicima da prilagode svoje uobičajene pokazuje i klikom navike. I to je upravo ono što je 80 dolara Touch Miš ne - iz daleka izgleda kao bilo koji stari bežični miš i desne strane možete i lijevi klik bez pitanja, ali izbliza područje pokriveno s malim XS je zapravo sastoji od matrice kapacitivne dodirom elektrode .

Mi uhvaćen neko vrijeme sa Benko popodne i on prolije sve o miš i dao nam poduži sat na dodir i gesta sposobnosti. Moramo reći da su puno gestama, a ako ste dolaze iz koristeći Apple's Magic Miš ili touchpads to može biti malo zbunjujuće, ali postoje neke vrlo jedinstvene kratice, uključujući sposobnost da se samo snažan udarac thumb za vas pomaknuti unatrag i prema naprijed i smanjivanje prozora očitavanjem dva prsta dolje. Kao i za stvarni hardver, ona stvarno osjeća kao i svaki drugi miš, ali mi moramo reći da je glatka plastični premaz osjeća jako lijepo na prstima. Mogli bismo ići na i na, ili bismo mogli pokazati vam kako je sve učinjeno u video ispod. Oh, i ne zaboravite da provjerite neke slike od originalne Cap miš u galeriji ispod.

Nastaviti čitanje Microsoft Touch Mouse: povijest i Hands-on

Microsoft Touch Mouse: povijest i Hands-on prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7 siječanj 2011 19:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar