subota, 8. siječnja 2011.

SOMFY Tahoma Z-Wave i RTS kućne automatizacije Gateway (Hands-on)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/08/somfy-tahoma-z-wave-and-rts-home-automation-gateway-hands-on/:
Obično postoje dva načina da ide s domaćim rješenja za automatizaciju izgrađen oko gateway, ali radno intenzivne DIY rješenja koristeći off-the-polica proizvode ili skupo profesionalno instalirana rješenja pomoću naše tehnologije. Jeftini SOMFY je Tahoma Ukupno Home automatizaciju pristupnika uklapa negdje između. Tahoma podržava SOMFY RTS vlastiti komunikacijski protokol za kontrolu SOMFY je vlastitu liniju prozora obloge uz Z-Wave za ljepušan velik dio sve ostalo. Za razliku od rješenja kao što su Vera iz Mi Casa Verde , Tahoma mora biti profesionalno instalirana. Tvrtka udružio s Cooper ožičenje, razvijati, i Leviton optimizirati uređaj integritet, dok preostali (uglavnom) vrijedi za Z-Wave protokol. Od tamo je krajnji korisnik može slobodno kretati automatizacije u kabini kako bi se prilagodili scene da po svojoj volji. Imali smo priliku vidjeti u akciji ovdje na CES-u i daleko došao impresioniran s obje preglednik-temeljen korisničko sučelje i IOS app. Potražite ga pokrenuti u Q2. Do tada, imamo video.

Nastaviti čitanje SOMFY Tahoma Z-Wave i RTS kućne automatizacije Gateway (Hands-on)

SOMFY Tahoma Z-Wave i RTS kućne automatizacije Gateway (hands-on), prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 8 siječanj 2011 11:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar