subota, 8. siječnja 2011.

Logitech uvesti 30 dolara Wireless Speaker Adapter za WiDi-enabled laptop

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/08/logitech-intros-30-wireless-speaker-adapter-for-widi-enabled-la/:
WiDi adapter, ali samo za glazbu? To je istina. Do sada, Intelov Wireless Display tehnologija je na tržište kao sredstva za prijenos video bežično s računala na HDTV, ali očito to je dobro za audio, previše. Logitech je odlučio CES 2011 da biste pokrenuli okvir vidite gore, Wireless Speaker Adapter za Intel WiDi-enabled laptop. Ideja je prilično jednostavna: mjesto okvir u blizini vašeg zvučnog sustava, i spojite ga gore preko 3.5mm utičnica ili pomoćni koristeći standardni analogni RCA. Od tamo, možete pokrenuti WiDi softver na vaše prijenosno računalo, nokat 'Connect' gumb i gledajte kako vaše računalo parova sa vaše zvučnike. Ako niste opremljeni da obrađuju WiDi, postoji sličan okvir, ali za Bluetooth. Oba se očekuje da brod u SAD-u i Europi, u svibnju ove za 29,99 dolara po komadu.

Nastaviti čitanje Logitech uvesti 30 dolara Wireless Speaker Adapter za WiDi-enabled laptop

Logitech uvesti 30 dolara Wireless Speaker Adapter za WiDi-enabled laptop prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 8 siječanj 2011 09:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Logitech | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar