subota, 8. siječnja 2011.

Philips donosi ultrawidescreen TV, bežični Blu-ray playera, aplikacije i na kraju Android TV u SAD-u

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/08/philips-bringing-ultrawidescreen-tv-wireless-blu-ray-player-ap/:
I ovdje smo bili zabrinuti da FUNAI je preuzimanje u SAD-ruka će dovesti do opadanja. Bez obzira na ime ili korporativnom strukturom, Philips je donio dosta US-vezani topline HZZ-2011, i nitko veća od novosti koje ćemo vidjeti tvrtke slatko 3D-sposoban 21:09 ultrawidescreen HDTV na ovoj strani Atlantika u drugi polovici 2011. Danas je također objavila planove za Blu-ray player s bežičnim HDMI, prvi na svijetu (što znači da vjerojatno ćete trebati dongle na bilo kojem TV-u ga koristiti dok kompatibilan prikazuje stići kasnije ove godine), ali ne i iznenađenje za outfit koji je bio guranje HD streaming za neko vrijeme . Na sličan ispred svoje MediaConnect app na novim televizorima i Blu-ray playera će pustiti da se stream ništa igranje na PC na TV ekranu WiDi-stil (video ugrađen nakon pauze.)

Nastaviti čitanje Philips donosi ultrawidescreen TV, bežični Blu-ray playera, aplikacije i na kraju Android TV u SAD-u

Philips donosi ultrawidescreen TV, bežični Blu-ray playera, aplikacije i na kraju Android TV u SAD-u prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 8 siječanj 2011 07:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar