subota, 8. siječnja 2011.

Jungo i Stvarnost partner gore, cilj da se udaju telefone i infotainment sustava

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/08/jungo-and-realvnc-partner-up-aim-to-marry-phones-and-infotainme/:
Tiho, u automobilu infotainment sustavi napredovali jako ovdje na CES 2011 . Ono što je započelo prije nekoliko godina s integracijom SYNC u Ford vozila je procvjetao u industriji širom opsesija , a sada dva najveća imena koja iza scene raditi spajanje do bolje integrirali u mobitelu (i aplikacije) sa vozilom sustava za zabavu . Jungo i Stvarnost je novootkriveni obveznica je rezultiralo u HUP-odobren rješenje da bi se to vrsta magije se dogoditi, a to je onaj koji samo tako dogodi kako bi podržao / Terminal Mode . Kombinaciji Automotive Povezivanje middleware će omogućiti automobila voditelj jedinice za automatsko otkrivanje, pristup i kontrolu mobilne uređaje u vozilu i prikazati njihov sadržaj na zaslonu u ploči s instrumentima. Dizajn kombinira VNC (daljinski pristup i kontrolu) tehnologije iz Stvarnost s Jungo's tech, s uređajem za povezivanje, medija i upravljanje mrežom, USB i Bluetooth protokol stacks. Teško je reći kada automakers će uhvatiti ove stvari i početi ga nude iz tvornice, ali ako znamo ništa o napretku u automobilskoj industriji, mi bismo reći da smo još godinu dana ili tako out.

Jungo i Stvarnost partner gore, cilj da se udaju telefone i infotainment sustava prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 8 siječanj 2011 00:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Telematika Vijesti | izvor Jungo | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar