subota, 8. siječnja 2011.

SteelSeries trots out Spectrum 7xb slušalice, Sibiru Neckband za iPod, iPhone i ipad

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/08/steelseries-trots-out-spectrum-7xb-headset-siberia-neckband-for/:
SteelSeries je na ruku ovdje u HZZ, a kao i sa Elegantan Audio , Turtle Beach i horde drugih, to je također uvođenja novih kanti u show. Prvo se je Spectrum 7xb bežične slušalice za Xbox 360, koji touts uvući mikrofon, četiri komada slom za putovanja i međusobno tkanine i kože earcups. Također ćete dobiti u igri kontrolira volumen uz pravu earcup, LiveMix tehnologija - koji balansira u igri audio sa glasovnu komunikaciju - i nova značajka ExactSND, brzo gumb opcija koja omogućava korisnicima da se prebaci između tri postavke koje su unaprijed za različite zvukove. To će brod u Q2 za 149,99 dolara. Premještanje na, Sibiru Neckband čini trijumfalni povratak, ovaj put s urođeni podršku za iPod, iPhone i ipad putem inline tri tipke daljinskog upravljača. Više detalja o specifičnostima ugrađene su nakon prekida, s broda datum danas i cijena krpa od $ 79,99.

Nastaviti čitanje SteelSeries trots iz Spectrum 7xb slušalice, Sibiru Neckband za iPod, iPhone i ipad

SteelSeries trots out Spectrum 7xb slušalice, Sibiru Neckband za iPod, iPhone i ipad prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 8 siječanj 2011 14:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor SteelSeries (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar