subota, 8. siječnja 2011.

Iogear GW3DKIT bežični 3D medija kit potjeraju vaše komponente za ormar

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/08/iogear-gw3dkit-wireless-3d-media-kit-banishes-your-components-to/:
Išli smo na ruku s Iogear bežičnog HD sustav prošle godine u HZZ, a sada smo uspjeli da učine isto s prototip butik potpuno novi GW3DKIT 3D bežični vrpca. Komplet se sastoji od 3D predajnik i prijemnik da svaka značajka četiri HDMI ulaza, kao i jedna komponenta, kompozitni, VGA, a USB ulaz. Svaka kutija također ima jedan HDMI i USB izlaz. Zajedno je sustav dizajniran za stream punu 1080p 60Hz HD video / audio 5,1 uz 3D sadržaja preko WiFi (802.11n) iz dug kao 100 metara s navodno malo kašnjenje ili bežični smetnje. Iogear kaže očekivati sustav negdje u Q1 2011, i nema službeni cijena je dostupna još, ali mi smo bili rekli da će to biti oko 499 dolara po Iogear's CES štand osoblja. Ako je sve što obavlja reklamiraju, to zvuči kao veliki rješenje za vas home kazalište minimalistima vani koji vole komponente iz vida. Mi ćemo rezervirati službeni sud ipak dok ne mogu ići na oči-s nekim duže testirati. Za više informacija, biti siguran to provjeriti puni PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Iogear GW3DKIT bežični 3D medija kit potjeraju vaše komponente za ormar

Iogear GW3DKIT bežični 3D medija kit potjeraju vaše komponente za ormar prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 8 siječanj 2011 05:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar