subota, 8. siječnja 2011.

Actiontec momčadi sa Cavium Networks za stvaranje odašiljač MyWirelessTV HDMI, zvuk smrti zvoniti za WirelessHD?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/08/actiontec-teams-up-with-cavium-networks-to-create-the-mywireless/:
Da li ikada pronaći sebe čežnja za intenzivan fragging sjednici, ali tvoj cimer je promatranje sinoćnje epizode Jersey Shore na DVR, ostavljajući vam da se pitate zašto ste zakačen na vaš Xbox glavnu sobu TV-u? Pa, Actiontec je stvorio MyWireless TV za samo takvim prilikama u kako bi i vi i vaš ljubavnik sretan. MyWireless TV je bežični HDMI transmiter koji omogućava streaming 1080p video od većine bilo kojeg izvora preko 802.11n WiFi na više monitora (koliko god je rekao prikazuje su spojeni na adapter MyWireless TV). Sustav funkcionira pomoću Cavium Mreže WiVu tehnologiju, koja je video streaming protokol koji je u potpunosti kompatibilan sa H.264 kodiranje, HDCP 2,0 šifriranje, Dolby surround zvuk, a može stream 3D video. Od posebnog interesa za gamere je činjenica da sustav ima navodno pod 20ms latenciju od izvora do zaslona na tvrdio rasponu od 150 metara, što daje sasvim nogu na WirelessHD natjecanja . Set dolazi s jednog odašiljača i jedan prijemnik na glasine 200 $ hit na vaš novčanik kada (ako?) To ide na prodaju kasnije ove godine.

Nastaviti čitanje Actiontec momčadi sa Cavium Networks za stvaranje HDMI transmiter MyWirelessTV, zvukova smrti zvoniti za WirelessHD?

Actiontec momčadi sa Cavium Networks za stvaranje HDMI transmiter MyWirelessTV, zvukova smrti zvoniti za WirelessHD? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 8 siječanj 2011 10:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar