subota, 8. siječnja 2011.

Misa Digitalni Kitara kazaljka-na pregled (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/08/misa-digital-kitara-hands-on-preview-video/:
Dvoličan, kapacitivni, programiranja, open source, pet simultanih dodir ulaza. Misa Digitalni Kitara ima dosta praonica popis Goodies hvaliti, ali nismo mogli pustiti ga provući kroz HZZ-a bez dobivanja naših prstiju na njemu i istraživati za sebe. Prva stvar koju udari o ovom obliku gitara sintisajzer je njegova raspodjela težine - to nije teže od dobrog električnu gitaru, ali puno više toga težine je sadržana unutar vrata - i drugi će neizbježno biti njena munja brz odgovor na dodir. Misa nam govori latencija je manje od 5 milisekundi i to osjećao poput njega.

Postoje dva glavna načina rada: niz načina, kao što se vidi gore, a lopta način omogućuje još više prilagodljivosti. Oba načina onda se može dalje praćka odabirom između crvene i plave okruženju, s bivšim dopušta obavljanje hammer-ons. Klizna prst oko 8-inčni touchscreen možete učiniti sve vrste prekrasnih stvari, kao što su mijenjanje pitch, tempo i glasnoću, a oni strašan da nema taktilni feedback u nizu način može primijeniti jasno list preko ekrana da je maleni malo grebena gdje konce bi obično borave. Kažemo "obično", jer ćete biti u mogućnosti to konfiguracijski udaljenost između imaginarnog žice za sebe. Kitara pokreće open source Linux OS, koja će se ažurirati putem USB-a je već kompatibilan sa Mac, PC i, naravno, Linux strojeva. Ona također ima više od sto zvuk presets a mi smo bili obećali mogućnost da ih prilagoditi i stvoriti nove po igranje okolo sa algoritama u budućnosti.

Crna Kitara je napravljen od dobre stare plastike (ali to je napravio vrlo dobro), a troškovi 849 dolara dok je srebro jednom vidite u galeriji ispod je izgrađen od jednog bloka aluminija, te će postaviti natrag $ 2.899 kupaca. Pre-naloga se sada događa kroz Misa Digitalni's online trgovine i dostave je postavljen za početak 3. travnja. Video slijedi u nastavku.

Nastaviti čitanje Misa Digitalni Kitara kazaljka-na pregled (video)

Misa Digitalni Kitara kazaljka-na pregled (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 8 siječanj 2011 10:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar