subota, 8. siječnja 2011.

Sony DSC-TX100V i ostatak Cyber-shot posse Hands-on

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/08/sony-dsc-tx100v-and-the-rest-of-the-cyber-shot-posse-hands-on/:
Sony je najavio hrpu novih Cyber-shot kamere ranije ovog tjedna, a nakon špijunske cijelu liniju pozira Miss America stilu na Sony's CES štand, odlučili smo ići na ruku. DSC-TX100V je OLED ekran, koji je prvi Cyber-shot, zasigurno je impresivan u pogledu jasnoće, svjetline i boja reprodukcija - unatoč samo gledanje kolega konvenciji pješak opstruira štand. DSC-TX10 je također jedan classiest potrazi ruggedized kamera koje smo ikada vidjeli i zahvalno nema akcente kao što su prekomjerna gume pojedinostima . Sony nije bio stvarno dolje sa nama testinghow puno tuge da bi zapravo mogao uzeti ipak. Isto tako, smo se nadali da provjerite DSC-WX10-a 1920 x 1080 60fps način za snimanje videa - budući da je jedini kompaktni digitalni da ga podržavaju - ali tu ideju dobio zatvoriti trenutak nekoliko Sony VIP stigao. Ipak, nismo uspjeli uzeti nekoliko snimaka svakog u divljini kongresni centar koji možete provjeriti u galeriji ispod.

Sony DSC-TX100V i ostatak Cyber-shot posse kazaljka-na prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 8 siječanj 2011 14:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar