subota, 8. siječnja 2011.

Međunarodna godina za kemiju 2011 traži da se obrazuju i spomen

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/08/international-year-of-chemistry-2011-seeks-to-educate-and-commem/:
Kemija je predmet mi ne obično prekapati dublje u ovdje na Engadget, ali ove godine je posebna godina za znanost, obilježavanje Međunarodne godine za kemiju. Ovaj događaj, koji je napravio službeno Ujedinjenih naroda , želi dovesti svjetski pozornost na dostignuća na polju kemije koji su pridonijeli dobrobiti čovječanstva. Sponzoriran od strane 23 zemalja i različitih organizacija, uključujući American Chemical Society, to uključuje i vrlo zanimljiv 365: Kemija za život kalendar, koji obilježava gotovo svaki dan u godini s značajan razvoj u kemiji, kao što je 8. siječnja, koji obilježava zrakoplova De -icers, koje smo vrlo, vrlo zahvalni. Hit do izvora linkove na check out punu kalendar.

Međunarodna godina za kemiju 2011 traži da se obrazuju i spomen prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 8 siječanj 2011 03:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Green Car Kongres | izvor 365: Kemija za život | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar