subota, 8. siječnja 2011.

Hauppauge debija Broadway uživo TV vrpca za iPhone i iPads, WinTV-Aero-m prijemnik za računala

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/08/hauppauge-debuts-broadway-live-tv-streamer-for-iphones-and-ipads/:
To svibanj izgledaju pomalo kao pribor krajem 80-ih PC-a koji je proklijala antene, ali Hauppauge je novo "Broadway" Live TV vrpca nema malo više modernih trikova up svojih rukava: može stream live TV na vašem iPhone ili ipad. To se može obaviti preko WiFi u vašem domu ili putem interneta bilo gdje drugdje, a uređaj omot multi-format prijamnik koji se može podesiti u oba digitalne kabelske TV kanala i ATSC over-the-air kanala (ili analogni TV, za koje tvari), koje su sve povoljno komprimirani za streaming. Uz to, Hauppauge također je savit vanjska strana svoju novu dual-format WinTV-Aero-m, USB prijamnik za računala (na slici nakon pauze), koji će Vas primiti mobilnih digitalnih televizijskih emisija dizajnirana za mobilne TV prijem, kao i visoke razlučivosti ATSC digitalni TV emisijama. Potražite ga uskoro biti dostupna za $ 69, dok Broadway zastavicu će biti dostupan u "otprilike šest tjedana" za 199 dolara.

Nastaviti čitanje Hauppauge debi Broadway uživo TV vrpca za iPhone i iPads, WinTV-Aero-m prijemnik za računala

Hauppauge debija Broadway uživo TV vrpca za iPhone i iPads, WinTV-Aero-m prijemnik za računala prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 8 siječanj 2011 04:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar