subota, 8. siječnja 2011.

Movea SmartMotion Air Mini tipkovnica i daljinski Air Mouse otkrio uz Sunrex partnerstvo

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/08/movea-smartmotion-air-mini-keyboard-remote-and-air-mouse-reveale/:
Nemojte nas citat o tome, ali mi imamo osjećaj da daljinaca će biti više nego samo daljinaca po vremenu 2012 role okolo. HDTV tvrtke su lukavo je dodao gibanje potporu svojih daljinskih upravljača ovdje na HZZ, a uz PrimeSense je tehnologija ide preko tako dobro u Kinect, postoji očigledan sljedeći korak kada se gleda na TV kontrole. Movea - tvrtka odgovorna za okretanje Air Mouse i Air Mouse IOS app - upravo je teamed up s Sunrex ovdje na CES-u sa novoformiranim odnos očekujući da će prinos novi kit na temelju bivši je MotionIC platforme i SmartMotion tehnologije. Mi smo rekli da očekuju prvi proizvodi će biti na raspolaganju u Q1 ove godine, s SmartMotion Air Mini tipkovnica i daljinski SmartMotion Air Mouse se zove posebno. Bivši uključuje puna četiri retka i QWERTY tipkovnicom oslanja na 2.4GHz bežičnu tehnologiju, ali nema slike, cijene i dostupnost detalji dostupni su samo još.

Nastaviti čitanje Movea SmartMotion Air Mini tipkovnica i daljinski Air Mouse otkrio uz Sunrex partnerstvo

Movea SmartMotion Air Mini tipkovnica i daljinski Air Mouse otkrio uz Sunrex partnerstvo prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 8 siječanj 2011 01:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar