subota, 8. siječnja 2011.

Irig Mic: jer je vaš ipad, iPhone i iPod jednostavno nisu potpune bez mikrofona

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/08/irig-mic-because-your-ipad-iphone-and-ipod-just-arent-complet/:
IK Multimedia, isti dudes i dudettes odgovoran za stvarno smiješan iKlip , čini se da na nešto vruće žičica. Ovaj tjedan, tvrtka je udaranje natrag s Irig iMic, hvaljen kao prvi ručni kondenzatorski mikrofon za iPhone. Slika iznad uistinu to objašnjava sve - to je dizajniran za plug izravno u vaš iPhone, ipad ili iPod Touch, i tako dugo kao što ste je dobio snimanje app izbora, vi ćete biti hvatanje tvoj vokal ni u kojem trenutku stan. Očigledan sljedeći korak je pokrenuti sve kroz T-Pain app, ali za one koji radije roll više prirodno, IK je VocaLive učinci procesor je bacio u gratis. Cijene detalji se drže u tajnosti nepoznatih razloga, ali budimo iskreni - vi kupujete jedan, čak i ako to znači izgubiti dvije ruke i noge.

Nastaviti čitanje Irig Mic: jer je vaš ipad, iPhone i iPod jednostavno nisu potpune bez mikrofona

Irig Mic: jer je vaš ipad, iPhone i iPod jednostavno nisu potpune bez mikrofona prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 8 siječanj 2011 08:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor IK Multimedia | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar