četvrtak, 27. siječnja 2011.

Sud potpore Sony privremenu zabranu približavanja protiv Geohot, PS3 bjekstvo iz zatvora još uvijek dostupna svugdje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/27/court-grants-sonys-temporary-restraining-order-against-geohot/:
Izgledalo je na trenutak kao Geohot i fail0verflow može pobijediti Sony DMCA tužba preko PS3 bjekstvo iz zatvora na nadležnosti tehnikalija , ali stvari ne ide svojim putem: US Okružni sud za Northern District of California odobrava Sony zahtjev za privremenu zabranu približavanja zabrane gospodin Hotz i njegove vesele ljude iz distribuiranja ili povezivanje na bjekstvo iz zatvora, pomažući ili poticanje drugih da bjekstvo iz zatvora, sjeckanje u PS3 ili PSN, ili distribuirati bilo koje informacije koje sam pronašao dok cjepkanje. Štoviše, oni 'je naređeno da predaju bilo računala ili medija za pohranu se koristi za stvaranje jailbreak Sony odvjetnici - iako imamo osjećaj Geohot odvjetnici će podići malo buke oko toga.

Naravno, to ne znači da je Sony je osvojio ništa materijalnog - to je samo dokazano na sudu da jailbreak će uzrokovati štetu u tijeku, a slučaj se nastavlja, i još uvijek ima da se zapravo pobijediti svoje formalne tužbe za prikupljanje bilo kakvu štetu ili trajni nalog. I nemojmo zaboraviti da prisiljavajući Geohot da prestane distribuirati to neće zaustaviti bilo tko drugi - u gotovo točno ogledalo deCSS slučaju, mi već vidite jailbreak mirror sve preko interneta . Način za naučiti iz povijesti, Sony.

[Hvala, Henry]

Sud potpore Sony privremenu zabranu približavanja protiv Geohot, PS3 bjekstvo iz zatvora još uvijek dostupni svugdje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 siječanj 2011 14:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PSX-scene | izvor Trogir (PDF) , Red (PDF) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar