četvrtak, 27. siječnja 2011.

Misija R električni sportbike kapi svoje fairings, pokazuje nam svoje odijelo cjepanice rođendan

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/26/mission-r-electric-sportbike-drops-its-fairings-shows-us-its-bi/:
141 konja je dobar količinu energije za prosječne veličine automobila. Na motociklu koji izjednačava na jedan pakao od vožnje. To je ono što Misija Motors Misija R električni Superbike je omalovažavanje u paket koji je veličine 600cc cestovni bicikl - vrsta bicikla koji bi mogli odgovarati da rejting, ali samo kad ga voziti kao da ga je ukrao. Električni bicikl, naravno, daje vam sve to moć desno od 0 RPM, i nakon prvog gledajući ga u tijelu još u prosincu sada smo uzimajući pogled ispod izglađivanje, na rešetka okvir koji bolts MissionEVT pogonskog ispred stražnja vilica. Tu je, naravno, veliku rupu ispred da, ako baterije utora. Aluminijski tanjur vidite je dio toga, ostavio na mjestu, ali ovdje normalno yanked iz vrha s ostatkom ćelija omot. Mnogo više detalja tech kao da je na drugom kraju izvor vode, te hrpa više slika više na Autoblog Green. Kao i do kada možete dobiti jedan, nažalost sada je to samo za utrke.

Misija R električni sportbike kapi svoje fairings, pokazuje nam svoje smještati rođendan odijelo prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 26 siječanj 2011 21:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog Green | izvor Misija Motors: Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar