četvrtak, 27. siječnja 2011.

O2 planira slobodan i otvoren WiFi mreža u Velikoj Britaniji, Sky pokupi Cloud

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/27/o2-plans-free-and-open-wifi-network-across-the-uk-sky-picks-up/:
Samo nekolicina Muni-Fi projekte završila u nešto više od Eternal Tears ovdje u SAD-u, ali nadamo se O2-a za izazov preko bare. Velika Britanija prijevoznik pravedan najavljen svojim namjerama da "profinjeniji WiFi krajolik" u svom domu naroda pokretanjem O2 WiFi, uz splav "Premium mjesta" da se razvalja i upravlja ključnim mjesto vlasnika. Kao i sada, to je teško odrediti tko će početi hostinga O2's routera, ali ključni dio je ovo: oni će biti otvorena za sve klijente za pristup besplatno, bez obzira u kojem mobitel ili širokopojasnih usluga su sa. Izrada bez kosti o tome tko to dolazi nakon toga, operator je potvrdio svoje namjere da se "barem dvostruko više premija točaka koje se trenutno nude za BT Openzone i Oblak kombinaciji do 2013", uz širenje početi već danas i dalje za dokle god je potrebno. 'Naravno, udvostručenje gore Cloud može potrajati malo više posla s obzirom da Sky to samo pokupila za neobjavljen iznos, ali hej, sigurni smo da svaki Britanac u postojanje bi samo volio vidjeti ove dvije knez it out za WiFi nadmoć.

Nastaviti čitanje O2 planira slobodan i otvoren WiFi mreža u Velikoj Britaniji, Sky pokupi Cloud

O2 planira slobodan i otvoren WiFi mreža u Velikoj Britaniji, Sky pokupi Cloud prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 siječanj 2011 13:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wall Street Journal (1) , (2) , BBC , O2 UK | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar