četvrtak, 27. siječnja 2011.

Sony je sljedeći PSP, kodnog naziva NGP

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/27/the-sony-psp2/:
Betcha ne mislim ovaj dan će doći, ali to je konačno. Sony je upravo došao čisto sa svojim sljedeće generacije PlayStation Portable . To je zapravo pod kodnim NGP, te će se vrtjeti oko pet ključnih pojmova: Revolucionarni korisničko sučelje, socijalnu Povezivost, položaj-temeljen Zabava, konvergencijom stvarnog i virtualnog (prošireni) stvarnost. To će biti kompatibilan sa PlayStation Suite .

Naočale uključuju quad-core ARM Cortex-A9 procesora, 5-inčni zaslon osjetljiv na dodir s OLED zaslon 960 x 544 rezolucija, dual analogne palice (ne nubs kao i na trenutnoj generaciji), 3G, WiFi, GPS, stražnje touchpad, isti akcelerometar / žiroskop gibanje očitavanje kao u PlayStation Move , elektronički kompas, i kamere na obje prednje i stražnje. Dostupan ovaj praznik godišnje doba. Čekaj ... što?!

Igre će doći na "novi mediji", a ne UMD više, ali smo jasno na kakav flash memorije se koristi. Sony je prilično ponosan na činjenicu da je prinos na svijetu prvi dual analog stick kombinirani na prijenosni uređaj, iako smo više Smile o quadrupling piksela brojati od originalne PSP.

Sony live događaj je krasi demo neke prilično popularne igre, uključujući i Killzone, Otpor, Little Big Planet, i Uncharted - sa potonji služi kao demo platformu za show off kako NGP stražnje touchpad se može koristiti za više intuitivno uspon neke loze. Taj dodir na poleđini koje je iste veličine i smješten izravno ispod prednjeg OLED zaslon osjetljiv na dodir, što omogućuje neke prilično sofisticirane kontrole prilikom korištenja dvije istovremeno.

Novi konzole UI će biti pozvani LiveArea, koja ima hrpa od vertikalno plovnog doma ekrana i izgrađen-in za društveno umrežavanje (vjerojatno do PSN). Možete skakati između igre i LiveArea bez gubljenja vaš napredak i komentar na svoje prijatelje 'veliki podvizima mobilno igranje.

Na kraju svoje prezentacije, Sony trotted iz Hideo Kojima za show off cutscene iz

Nema komentara:

Objavi komentar