četvrtak, 27. siječnja 2011.

SoCal centar instalira "Pronađi vašeg automobila 'kiosci u garaži vam pomoći da pronađete vaš automobil - i drugi naći?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/27/socal-mall-installs-find-your-car-kiosks-in-parking-garage-to/:
Big Brother je nas gledaju na javnim ulicama i u naše domove , i on je sada fiksne njegov pogled na shopping centrima - pod krinkom nam pomoći naći naše automobile u garaži centra. Santa Monica Mjesto je instaliran Park Assist Vision-a M3 kamere sustav s "Pronađi Vaš automobil" kioske koji omogućuju neuračunljiv kupce da bušiti na njihov broj registarske pločice za primanje sliku svoje auto i gdje se nalazi. Ona koristi mrežu kamera za hvatanje svakog automobila mjesto i pročitajte ploča, a ima i centralni nadzorni sustav koji se može razdijeliti firmware nadogradnje kao i više (zao?) Treba pojaviti. Sličan sustav se koristi u zračnoj luci Heathrow , iako britanski verzija snaps fotografija svojih ploča na ulazak i pjesme i automobile s infracrvenim kamerama - za razliku od Park Assist je korištenje hi-res kamera za snimanje slika tanjuru nakon što ste parkirani. Dok pomaže ljudima da pronađu svoje automobile je izvrstan gol, sustav izgleda prepuna mogućnosti za zlostavljanje, jer je snimka u privatnom vlasništvu - znači informacija položaja automobila mogao biti prodan za svakoga, uključujući i taj ludi bivšom djevojkom od tvoje. Što se tiče nas, mi radije ne bih zamjenu hoda-na dijelu u ratu za održavanje našu privatnost za glavnu ulogu u drugoj video kavez. Mi smo sasvim u redu, prisjećajući stvari starinski način , hvala.

SoCal centar instalira "Pronađi vašeg automobila 'kiosci u garaži vam pomoći da pronađete vaš automobil - i drugi pronađu vas? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 siječanj 2011 11:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink LA Times | izvor Park Assist | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar