četvrtak, 27. siječnja 2011.

Facebook stavlja kibosh na branded telefon HTC glasinama, još uvijek planira pomesti Oscara

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/27/facebook-puts-the-kibosh-on-branded-htc-phone-rumors-still-plan/:
"Glasina dobio dvadeset-dvjesto pregleda u roku od dva sata?"
"Tisuću."
"Žao mi je?"
"Dvadeset i dvije tisuće."
"Wow".
I tako je i bilo. Još jednom , sile koje se na Facebook bili prisiljeni da istupe i uskratiti još jedan glasina da je FB-ovih slušalica je na vidiku, ovaj put drobljenje nade i snovi o HTC uređaja . Dan Rose, voditeljica razvoja poslovanja u tvrtki, je došao naprijed s sljedeću izjavu: "Ovo je zapravo samo još jedan primjer proizvođača koji je uzeo naše javne API-ja (sučelja za programiranje aplikacija), te ih integrirati u svoj uređaj na zanimljiv način. glasine oko tamo se nešto više na ovu HTC uređaja prenapuhana. " Na pitanje da li ili ne slušalicu u pitanje bi bilo na Facebook-branded, on je slijedio s ovim: "Ne postoji takva stvar kao Harvard zakon i ne postoji takva stvar kao sa telefon.." *

* Sloboda uzeti s citat.

Facebook stavlja kibosh na branded telefon HTC glasinama, još uvijek planira pomesti dodjelu Oscara prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 siječanj 2011 10:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Reuters | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar