četvrtak, 27. siječnja 2011.

Pletenica iPhone video editor ne iMovie trikovi za besplatno (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/27/splice-iphone-video-editor-does-imovie-tricks-for-free-video/:
Mi smo bez prave grižnje savjesti s iMovie za IOS - za telefon-based editor, to je prilično impresivan. Ali naravno, to košta novaca za vlastitu, a za neke, to je veliki problem. Srećom za one nezainteresirane ikad potrošnje dime u App Store, postoji spoj. Ovaj jedan je bio oko za nekoliko mjeseci, ali najnoviju verziju (2.1.11) upravo dogodilo na zemlji prije nekoliko dana. Ljudi više na Lifehacker su ga uzeti za spin na iPhone 4, a za potpuno gratis video editor, to sigurno izgleda kao vrijedno preuzimanje. Tu je ad-free verzija dostupna za 1,99 dolara, a čak i da je manje štetan za Vaše financije nego Appleov prvi party-rješenje. Hit igra u nastavku da biste vidjeli ono što je u trgovini.

Nastaviti čitanje spojiti video editor iPhone ne iMovie trikovi za besplatno (video)

Pletenica iPhone video editor ne iMovie trikovi za besplatno (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 siječanj 2011 16:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Lifehacker | izvor iTunes | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar