četvrtak, 27. siječnja 2011.

Al Franken poziva net neutralnosti 'slobode govora pitanja našeg vremena ", predlaže strože FCC propisi

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/27/al-franken-calls-net-neutrality-the-free-speech-issue-of-our-ti/:
Mi mrziti vidjeti nešto što držite draga kao u naša srca kao i internet postao toliko duboko oprečnim u politici, ali cijela ova neto neutralnost stvar je ozbiljan posao. FCC izdao svoj puni pravila prije nego trčanje doma pijuckati neke eggnog, ali još uvijek to nije trebalo dugo za tvrtke kao što su Verizon da registriraju svoje nezadovoljstvo . Sada senatori Maria Cantwell i Al Franken su izražavajući svoje neslaganje, rekavši da FCC "ne učiniti gotovo dovoljno za zaštitu potrošača" i da par je "Sloboda interneta, širokopojasne promociju, i Zakon o zaštiti potrošača iz 2011" će. Između ostalog to izričito onemogućuje stvaranje "brze staze" za premium sadržaja, čuvanje ISP-ovi od punjenja za dodatne sadržaje kao što su oni ili usporava stvari oni ne. Sve pojedinosti su u PDF na drugi kraj izvora vode, a ako se pitate što će se dogoditi sljedeći smo dramatizacije ugrađen u nastavku.

Nastaviti čitanje Al Franken poziva net neutralnosti 'slobode govora pitanja našeg vremena ", predlaže strože FCC propisi

Al Franken poziva net neutralnosti 'slobode govora pitanja našeg vremena ", predlaže strože FCC propisi prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 siječanj 2011 15:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink arstechnica | izvor Maria Cantwell | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar