četvrtak, 27. siječnja 2011.

Sony o izdati PS3 ažurirati s 'manje', tajanstveni sigurnosna zakrpa

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/26/sony-about-to-issue-ps3-update-with-minor-mysterious-security/:
Sony upravo spomenuo na svojim službenim PlayStation blogu da PS3 je o da biste dobili "maloljetnik" update, v3.56. Uz Sony o ugostiti novinare događaj u Tokiju , bilo bi lijepo da smo dobivanje neke nove funkcionalnosti za naše ažuriranje timeout, ali očito sve to dodaje je sigurnosna zakrpa ( baš kao i 3,55 ), i iz nekog razloga smo dobili dojam da je ovaj "Sigurnosna zakrpa" je manje o obrani protiv baddies i više o pokušava poduprijeti PS3 bjekstvo iz zatvora koji je trenutno izvodi bijesan. Naravno, postoje neke ozbiljne sigurnosne zabrinutosti kada je riječ o jailbroken PS3s, kao i činjenica da oni dopuštaju neke ozbiljne varanje u odabranim multiplayer igre, tako da uistinu nadležna, non-user-neprijateljski krpa sigurnosti ne bi bilo sve loše. Mi smo valjda ćemo vidjeti što smo dobili kada ažurirati zemlje, vjerojatno kasnije danas.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Sony o izdati PS3 ažurirati s 'manje', tajanstveni sigurnosne zakrpe prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 26 siječanj 2011 23:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PlayStation Blog | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar