četvrtak, 27. siječnja 2011.

Deutsche Bank jaraka BlackBerry za iPhone, Apple stavlja zveckanje u RIM-ov poslovni oklop

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/26/deutsche-bank-ditches-blackberry-for-iphone-apple-puts-chink-in/:
Za godina, odijelo-i-kravata krugovi poklonio BlackBerry kao kralj korporativne komunikacije, ali IOS je puzanje u poduzeću na području, čime je dovedena u pitanje suverenitet RIM-u upravnim odborima. Ljudi u Deutsche Bank Equity Research udario najnovije udarac RIM-poduzeće dominacija uz najavu da će upasti BlackBerry za iPhone, nakon suđenja koristeći Dobro Tehnologija siguran e-mail app. Tvrtka testirani app u suradnji s Microsoft Exchange Serverom, isporuku AES 192-šifrirane e-poštu i kalendar podatke zaposlenika, i, prema istraživanju tvrtke analitičar, iPhone pokazao brže i jednostavnije rješenje za BlackBerry. Prošlog ljeta, AT & T je objavio da 40 posto od iPhone prodaje su poduzeća , a mi samo izvijestio o RIM je moguće kretati se izvan uređaje BlackBerry. Mi ne tvrdimo da je off na giljotinu sa starim barjaktar, ali definitivno izgleda kao da su novi kandidati za poduzeće krunu.

Deutsche Bank jaraka BlackBerry za iPhone, Apple stavlja zveckanje u RIM-ov poslovni oklopa prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 26 siječanj 2011 21:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Apple Insider | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar