četvrtak, 27. siječnja 2011.

BlackBerry Messenger 6 detalji procurili, bojimo za ovisnike svugdje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/27/blackberry-messenger-6-details-leaked-we-fear-for-addicts-every/:
Detalji novog BlackBerry Messenger su curi iz svih krajeva internetu danas, i ono što mi gledamo je app koji bi mogao učiniti vaš CrackBerry još nemoguće otpustiti. U potez koji pokazuje RIM-žudnja da se opusti malo, BBM 6 mogao biti dodajući barem jednu novu značajku koja nije baš uprave-prikladno: igre. Glasina je da app novi iteracija, koji će se izvoditi na OS 5.0 i veći, uključuje funkciju koja omogućuje korisnicima da koriste svoje BBM ime kao svoje ime igrača, kao i ažurirati svoj status automatski odražavaju završio gaming zadatke. BBM 6 također bi omogućilo veće chat grupe i križ chat. Mi smo bez stvarne način predviđanja app utjecaj, ali ako su glasine ispostavi da je istina, ne bih se iznenadio da vidim drugi dolazak BlackBerry masaža .

BlackBerry Messenger 6 detalji procurili, bojimo za ovisnike svugdje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 siječanj 2011 17:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | izvor BB Zajednice | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar