četvrtak, 27. siječnja 2011.

Lenovo i NEC partnera do Japana postati najveći prodavač računala

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/27/lenovo-and-nec-partner-up-to-become-japans-biggest-pc-vendor/:
Lenovo nezasitan ambicije za rast je uzeo još jednu potaknuti danas vijest da je Kina je najpoznatiji računalo izrađivač je partnerstva s NEC za "strateški savez" u Japanu, na svijetu je treći najveći PC tržište. Prema uvjetima sporazuma, novi NEC Lenovo Group Japanu će biti formirana, pri čemu Lenovo će imati koristi od 51 posto dionica i NEC će posjedovati 49 posto plus izbor prve CEO, za što je odabrana svoje Hideyo Takasu. Također, Lenovo će pad NEC-a džepovi s 175 milijuna dolara za promjenu i ugovorne formalnosti očekuje se da bude završen do kraja lipnja ove godine. Nažalost, pojedinosti o tome kako će to imati koristi potrošači su svjetlo na terenu - obje tvrtke nastavit će prodavati proizvode u okviru svojih brandova i postoji samo opći razgovor o suradnji, ekonomija razmjera, koristeći operativne sinergije, i utjecati svake tvrtke prednosti. Barem ćete znati vašeg računala je napravljen u duhu bratskog suradnje. Cijeli PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Lenovo i NEC partnera do Japana postati najveći prodavač računala

Lenovo i NEC partnera do Japana postati najveći PC prodavatelja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 siječanj 2011 07:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar