četvrtak, 27. siječnja 2011.

Hulu izgleda da postanu više kao što su kabelska, na rizik od gubljenja nekih ABC i Fox sadržaj?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/27/hulu-looking-to-become-more-like-cable-at-risk-of-losing-some-a/:
Hulu izgleda da postanu više kao što su kabelska, na rizik od gubljenja nekih ABC i Fox sadržaj?
Mi smo još uvijek čeka da vidi samo ono što je Fallout za Hulu će se iz nedavne Comcast stjecanja NBC , i dok mnogi su se bojali da kabelska tvrtka će pokušati štitnjak Hulu kako bi zaštitili svoje tržište, Wall Street Journal članku ima nas zanima ako možda se stvari mogu ići prilično drugačiji način. U članku, koji dolaze vruće na petama od Netflix objavljivanja obećavajuće rezultate Q4 , sugerira da Hulu upravljanja s obzirom transformira isključivo na zahtjev službe u više od tradicionalnih kabelske mreže, nudeći "žive" TV sadržaja uz trenutnu arhivu epizoda . To svakako može dati Comcast novi život.

U međuvremenu, NBC, Disney, i News Corp, tri tvrtke koje su nedavno teamed up govoriti protiv FCC odredbe za comcast otkupa, su navodno u sukobu u vezi koliko o tome što Hulu nudi trebali bi biti dostupni ne-pretplatnika. Tu je razgovor da Disney mogu povući neke ABC News Corp sadržaj i može povući neke Fox sadržaj sa YouTube's free ponuda, ona nudi umjesto na Netflix i drugi premium konkurenata. To sve zvuči pomalo spekulativne u ovom trenutku, ali, s kabelske pretplate smanjenje po prvi put u godinama i on-line sadržaja gledanosti skyrocketing, to je očito da su neke promjene u pokretu.

Hulu izgleda da postanu više kao što su kabelska, na rizik od gubljenja nekih ABC i Fox sadržaj? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 siječanj 2011 08:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar