petak, 7. siječnja 2011.

Sprint ID za Samsung Galaxy Tab kazaljka-na

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/07/sprint-id-for-samsung-galaxy-tab-hands-on/:
Pokrenut u listopadu, Sprint ID je prijevoznik službe za duboko skinning vaše Android uređaj s kustos odabir pozadine, melodije i aplikacije - mislim da je to prilagođavanje telefon za ljude koji nemaju vremena (ili strpljenja) da pronaći i instalirati stvari oni vole. Trenutno dostupne na tri modela - LG Optimus S , Sanyo ZIO , i Samsung Transform - mi bismo čuli da uslugu na kraju bi se širi na druge telefone, a također Galaxy Tab , što dovodi do očito pitanje: kako ID omot skala za veći oblik faktor i veće razlučivosti zaslona?

Pa, kratki odgovor je da oni ne - barem ne još. U Sprint još prošle večeri smo imali priliku igrati sa karticu koja je primio Sprint ID firmware ažurirati rano, i postojeće pakete dizajniran za telefone koji smo pokušali proizvode različite rezultate u rasponu od sile blizu poruka čudno izgleda home ekranima . To ne znači da paketi ne mogu biti dizajniran za podršku Tab, naravno - jedan za Sprint zaposlenika koji je pre-instaliran i dizajniran posebno za iskoristiti dodatni zaslon nekretnina super izgleda - ali omot vani sada ne čini se da igrati lijepo. To bi moglo objasniti zašto ažuriranje nije bio objavljen još, jer Sprint bilo potrebno kako bi bili sigurni svaki paket radi sa svakim ID-omogućen proizvod ili postaviti paket trgovine blokirati Tab vlasnicima iz preuzimajući nespojivo omot. Provjerite galeriju!

Sprint ID za Samsung Galaxy Tab kazaljka-na prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7 siječanj 2011 09:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar