petak, 7. siječnja 2011.

Splashtop Remote Desktop dodaje Android kompatibilnost, otvara još jedan put za Windows udaljeni pristup

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/07/splashtop-remote-desktop-adds-android-compatibility-opens-anoth/:
Nismo sasvim sigurni da smo na istoj stranici kao i Splashtop 's CEO, koji je naizgled na misiju "izgraditi most do bilo kojeg mjesta", ali svi smo mi za daljinski pristup klijenta za Googleov mobilni OS. Ubrzo nakon dovođenja tvoj Windows PC na iPhone, iPod i ipad, spomenuti tvrtka sada je izdalo android klijent. Kao što ste vjerojatno bih valjda, on omogućava svakoj osobi s Android-baziran smartphone ili tableta iskoristiti svoju umreženih računala sa sustavom Windows, sa sadržajem i aplikacijama oba dostupna. Prema poduzeće, to će omogućiti korisnicima da Android "slušati glazbu, pristup svim svojim datotekama i aplikacijama, i igrati PC i Flash igre na daljinu." Mi smo malo hesitent da vjerujemo sve što će biti izvodljiv na neki od niže na kraju slušalice, ali barem da je vani to probati (ako ste spremni da dio načina sa $ 4,99).

Nastaviti čitanje Splashtop Remote Desktop dodaje Android kompatibilnost, otvara još jedan put za Windows udaljeni pristup

Splashtop Remote Desktop dodaje Android kompatibilnost, otvara još jedan put za Windows daljinski pristup prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7 siječanj 2011 07:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Splashtop | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar