petak, 7. siječnja 2011.

PixelQi demo svoje 7-inčni zasloni, koji rade na 9,7-inčni verzija

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/07/pixelqi-demos-its-7-inch-displays-working-on-a-9-7-inch-version/:
Imali smo slutnja da PixelQi bio idući u donijeti svoje 7-inčni zasloni u Vegas, a evo i gle mi je uhvaćen pogled na jedinstvene transreflective prikazuje danas. (Za one koje su žive pod stijenu i nisu upoznati s PixelQi - visoki kontrast 3Qi ekranima omogućiti za pozadinsko osvjetljenje biti isključen, ne samo da štede energiju, ali to je lako pročitati u prirodnom svjetlu.) manji, 1024 x 600 rezolucije prikazuje se, dobro, manje od prethodnih 10.1-inčni verzija. Većina njih, međutim, samo su zakačen na demonstracije zajednice. Tu je bio jedan staviti u Viliv X70 , ali opet, to je samo PixelQi mod.

Veći priča na PixelQi štand, međutim, došao iz njegova utemeljitelja Mary Lou Jepsen, koji ne samo obećava da će proizvodnja je ramping prilično dobro na oba 7 - i 10,1-inčni tablete, ali da tvrtka radi na veću razlučivost 1280 x 800 rezolucije 10.1-inčni zaslon i 9,7-inčni zaslon za partnera. Mi ne ide na čitanje u to previše, ali ona tvrdi da su oni i dalje rade s velikim tvrtkama. Ona je također objasnila ono što smo čuli prije - da je mnogo uske opskrbe pitanja dodijeljena recesije i da su mnoge tvrtke promijenio svoj tečaj nakon ipad je uveden da bi tablete. Očito, sadašnji 10,1-inčni ekran počinje brod u pojam Ink Adama , ali mi smo još uvijek čekaju da konačno vidjeti igra mijenjanje tehnologije u tabletama ili prijenosno računalo od glavnih proizvođača. Uz to, možemo vas ostaviti s hrpa slika tablete i netbookova s PixelQi prikazuje da se stvarno ne mogu kupiti odmah, ali da će sigurno vas balaviti.

PixelQi demo svoje 7-inčni zasloni, koji rade na 9,7-inčni verzija prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7 siječanj 2011 05:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar