petak, 7. siječnja 2011.

Ion iCade Hands-on: igre na ipad like it's 1979 (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/07/ion-icade-hands-on-gaming-on-the-ipad-like-its-1979-video/:
Vi svibanj podsjetiti ThinkGeek je prilično convincing travnja Fools ' prank prošle godine: iCade kabinet za ipad . Sada, zahvaljujući oduševljen grah na Ion, dvije kompanije održanoj ruke i okrene u ovom potpuno RAD koncept u stvarnost (iako oni definitivno nije prvi ). Dođite kasno proljeće, retro entuzijasta igre će se moći pokupiti jedan od ovih sazdan Bluetooth joystickom setove za $ 99 direktno iz Ion, i na kraju oni će to učiniti preko bare za oko 99 € i 79 £. Ne brinite, tu će biti dosta klasičnih igara na raspolaganju tako da odgovaraju iCase ljubaznošću Atari , koji je već dobio Asteroids radi lijepo na ipad (a to je zapravo puno teže nego što izgleda), bilo IOS igra koja se Bluetooth ulazni periferni bi također trebali igrati lijepo sa iCade. Hands-on video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Ion iCade hands-on: igre na ipad like it's 1979 (video)

Ion iCade Hands-on: igre na ipad like it's 1979 (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7 siječanj 2011 10:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar