petak, 7. siječnja 2011.

Ford partnera s Leviton i Best Buy za 1.499 dolara Focus Električni uređaj za punjenje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/07/ford-partners-with-leviton-and-best-buy-for-1-499-focus-electri/:
Ford partnera s Leviton i Best Buy za 1.499 dolara Focus Električni uređaj za punjenje
Lusting preko novog Focus Electric ? To je još uvijek nekoliko godina od još, ali ako već razmišljate o praktičnosti vi pitate kako ćete naplatiti stvar. Imaš 120V snage u garaži? Nema problema, možete naplatiti od toga jednostavno - ako vam ne smeta čeka 20 sati. Razina 2 punjač će pasti da dolje na između tri i četiri sata, ali to zahtijeva neki hardver instaliran u vašem domu. Ako želite to učiniti za Leaf ili Volt ste obličje at $ 2,000 instaliran, te da je instalacija stalno.

Ford je što stvari mnogo lakše i mnogo jeftinije, s 1.499 dolara punjač made by Leviton koji je ne samo jeftiniji od konkurencije, ali u potpunosti modularan. Ona visi na zidu i jednostavno čepovi u 240V utičnicu, rukovanje potrebne električne čarobnjaštvo da brzo-teretiti Vašu Focus bez spaljivanja dolje svoju kuću ili Smuđenje tvoj mačka. Ford je partnerstva s Best Buy za instalaciju, koja bi mogla biti dobra ili loša stvar, ovisno o vašem sklonost za Geeks u Timovi.

Ford partnera s Leviton i Best Buy za 1.499 dolara Focus električno punjenje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7 siječanj 2011 15:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar