petak, 7. siječnja 2011.

Griffin's Beacon UNIVERSAL REMOTE CONTROL sustav donosi dongle bez kontrole na vaš smartphone

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/07/griffins-beacon-universal-remote-control-system-brings-dongle-f/:
Ditch one Dongles i izbaciti one slučajeve , na sljedeću razinu smartphone-kao-univerzalni daljinski-tehnologija je ovdje. Beacon univerzalni daljinski upravljač sustava od Griffin Technology i Dijits pretvara vaš iPhone i druge uređaje u IOS svemoguć daljinskim upravljačem, pretvaranjem Bluetooth signala u infracrveni naredbe da vaš stereo, TV, i drugi uređaji mogu prepoznati. U paru s Dijit's Universal Remote App, svjetlo, koja izgleda nešto slično zujalica game show, pretvara dodirnom zaslonu na udaljenim, čineći sve dodano slučajevima, Dongles, pa čak i užeta nepotrebno - to može raditi i do dva mjeseca na četiri AA baterije. Beacon hits tržištu svibnja 2011 za 79,99 dolara, no ako ste dovoljno sretan da se na CES ovaj tjedan, možete provjeriti na demo Griffin's štand.

Griffin's Beacon UNIVERSAL REMOTE CONTROL sustav donosi dongle bez kontrole na svoj smartphone prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7 siječanj 2011 00:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Griffin Technology | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar