petak, 7. siječnja 2011.

NVIDIA Tegra nam pokazuje 2 gameplay na Atrix 4G i Optimus 2X (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/07/nvidia-shows-off-tegra-2-gameplay-on-atrix-4g-and-optimus-2x/:
Ne možemo zamisliti koliko bi to moglo imati skliznuo vašu pozornost, ali LG i Motorola koristi ovogodišnjeg CES da izvaljati smartphone svijetu prvi dual-core uređaja u obliku Atrix 4G i Optimus 2X . Oba su sagrađena oko NVIDIA Tegra 1GHz 2 čip, koji je najpopularnija stvar ovdje u Vegasu nakon besplatnu hranu i shuttle vožnje (Moto čak je Bionic Droid , 4,3-incher vezan za Verizon, ga koristite). No, što to dodatni jezgra stvar za vas? Pa, osim olakšavanje 1080p video reprodukciju na oba mobitela, to ne čine ih vrlo težak mobilne stanice igre. NVIDIA je vrijeme da nam pokaže par igara se rukuje s lakoćom 2X i Atrix prije napomenu da se ne ostavljajući ga u potpunosti ovisi o Google pružiti zanimljiv sadržaj za svoj hardver. Gaming je, nakon svega, u blizini GeForce kavu srce, a mi je rečeno da Nvidia je usko surađujući s programere kako bi im pomogla iskoristiti vatrenu moć dodano u Tegra 2 kako bi se isporučiti ljepše, shinier stvari na zaslonu. Također su informirani o uvođenju Tegra zone, android app uređeni tako da služe kao izlog Tegra partnera proizvodi, bilo da se video ili igranju sadržaja, iako se ne treba bojati spektar fragmentacije ovdje - to nije odvojena App Store, bilo koji kupi će biti usmjerena kroz android tržište. U svakom slučaju, dovoljno govori, ima video da se gledati tek nakon prekida.

Nastaviti čitanje NVIDIA Tegra nam pokazuje 2 gameplay na Atrix 4G i Optimus 2X (video)

NVIDIA Tegra nam pokazuje 2 gameplay na Atrix 4G i Optimus 2X (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7 siječanj 2011 03:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar