petak, 7. siječnja 2011.

Ekskluzivni intervju: Google Matias Duarte razgovora Saće, tablete, i budućnost Android

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/07/exclusive-interview-googles-matias-duarte-talks-honeycomb-tab/:
Mi ne idući u laž - mi prilično smo uzbuđeni da bi ti to dečki. Ovdje na CES 2011 smo imali priliku sjesti za stol s Matias Duarte , čovjek koji stoji iza webOS (kao i Sidekick i Helio korisnička sučelja), koji je sada tarifni gore Google korisničko iskustvo za Android. Matias je trenutno vožnje sučelja i dizajn za Android 3.0 (AKA Saće ), i to je jasno da je on donosi njegov veliki, bold ideje za Android platformu. Ovo je prvi video intervju Matias je učinio od izlaska Palm, a mi pritiskom čovjeka na njegovo sudjelovanje u Gingerbread i Saće, što je morao biti srušen u Android, kako desktop OS-a mogu informirati mobilne uređaje, i još mnogo, mnogo više. Ne samo uzimati naša riječ za to - slijedite duž nakon pauze i gledati cijeli intervju!

Nastaviti čitanje Ekskluzivni intervju: Google Matias Duarte razgovora Saće, tablete, i budućnost Android

Ekskluzivni intervju: Google Matias Duarte razgovora Saće, tablete, i budućnost Android prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7 siječanj 2011 15:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar