petak, 7. siječnja 2011.

Beamz laserski instrument dobiva ažurirati na to molim rokeri hardcore laser i igrači podjednako

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/06/beamz-laser-instrument-gets-upgraded-to-please-hardcore-laser-ro/:
Demonstracija četiri igrača Rock Band Mobile Samsung's CES 2011 konferenciju za novinare bio je prilično gladak, ali da ljudi na Beamz, tu vrstu muzike igre je još uvijek tako amaterske u odnosu na svoje laser prebaciti aktivirati pekmez sjednice. To je zato što su redizajnirana svoj originalni proizvod će biti više dnevni boravak-friendly zahvaljujući crnom bojom posao i vitkiji profil. Oni također sam pokušao na žalbu više igara postaviti proširenjem knjižnice Beamz pjesma izvan izvornog 80 razvijen od strane nezavisnih umjetnika uključiti "top hit gužve" - aka cover verzije pjesama top 40 - i 35 licenciranih "video pjesme" od Disneya i EMI. Dakle, ako želite laser tup udarac bas da Blondie's Heart of Glass glazbeni video, možete. Osim toga, Beamz softver je poboljšan kako bi podržao do tri lasera instrumente po istoj stazi i snimanje za pravi doživljaj bend - iako je to još uvijek radi samo na računalima. Za 200 dolara, mi ne očekujemo da ove odletjeti policama, ali za one koji ste savladali whammy bara, to je barem još jedan način da dobijete vaš promašaj muziciranja popraviti.

Beamz laserski instrument dobiva ažurirati na to molim laser rokeri hardcore i igrači podjednako prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 6 siječanj 2011 23:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar