petak, 7. siječnja 2011.

Dish Network daljinski pristup app proširuje svoju dugu ruku za Android tablete

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/07/dish-network-remote-access-app-extends-its-long-arm-to-android-t/:
Dish Network je još uvijek na misiju kako bi bili sigurni da ste dobili svoj TV Svugdje , a od danas, to znači da je vaš Android tableta. Mi smo izvijestili u studenom kako je uzdržavatelj bio donosi svoje jelo daljinski pristup app za Android, otvaranje svijetu uplaćenih za TV da još više pametnih telefona. Kao i kod smartphone app, Android tableta korisnici će morati imati omogućen Sling-uređaja, kao Sling Adapter za pristup svoj teško zarađen programiranje, kao i sa smartphone, tableta app je besplatna. App Dish Network je dobio sve iste funkcije kao i njegov prethodnik: pregledavanje i traženje opcije, DVR planiranje / upravljanje i daljinsko upravljanje funkciju. Tako da je u osnovi ista zvijer, ali mi smo definitivno još uvijek impresioniran.

Dish Network daljinski pristup app proširuje svoju dugu ruku za Android tablete prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7 siječanj 2011 01:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PR Newswire | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar