petak, 7. siječnja 2011.

ipad 2 mockup teases 128GB za pohranu, izložbama zvučnika rešetke koje smo vidjeli prije

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/06/ipad-2-mockup-teases-128gb-storage-exhibits-speaker-grille-wev/:
Apple sama po sebi ne može biti na CES-u, ali budući nadogradnju svojih ipad na verziju dvoje je pribor proizvođača (ili barem proizvođača maštu) raditi prekovremeno. Upravo smo došli preko našeg drugi ipad 2 mockup, ovaj puno opsežniji od prvog, što se čini da se mreža dobro s nekim ranijim slikama koje smo vidjeli u trebalo sljedeći-gen Apple Tablet. I ne samo to, njegov stražnji oznaka otkriva A1337 proizvod kod - jedan koji je također dijele trenutni ipad WiFi + 3G - i liste 128GB za pohranu na brodu, dva puta trenutni tableta je maksimum. Mi ne znamo što se materijal je napravljen od, ali se osjećao osjećao isto kao i sadašnji ipad aluminijske ljuske. Sve što je rekao, to je još uvijek samo mockup od no-name pribor za kavu i mi smo kao spremni da vjeruju da je sastavila na osnovu neke pristojne glasina istraživanja kao što smo mi da mislim da je to zaista ipad 2 . Nema zla u neke slike pregledavanje ovog 9.4mm debljine uređaja, iako eh?

ipad 2 mockup teases 128GB za pohranu, izložbama zvučnika rešetke koje smo vidjeli prije prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 6 siječanj 2011 18:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink iLounge | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar