petak, 7. siječnja 2011.

Haier pokreće WiFi opremljen Net Connect LED HDTV, uzima Yahoo Connected TV zajedno za vožnju

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/07/haier-launches-wifi-equipped-net-connect-led-hdtvs-takes-yahoo/:
U nastojanju da se preduhitriti najbolje napore Boxee , Logitech , Roku , i Apple , nove linije HDTV iz Haier ima za cilj donijeti internetu sadržaj i streaming video u vaš dnevni boravak bez takvog viška hardver. Umjesto da drugi crnu kutiju bore za prostor u zabavni centar, Haier je Net Connect LED display imati WiFi mogućnosti i Yahoo Connected TV pečena na isporuku sadržaja. Osim Yahoo aplikacije, televizori će također pružiti gledateljima pristup Hulu Plus, Blockbuster na zahtjev, Film svježe , i Netflix. Nažalost, mi nemamo naočale, cijene, ili puštanje datum za setove, ali znamo da će imati daljinski upravljač s namjenski Netflix gumb , koji je siguran da molimo nestrpljiv film Watcher u sve nas.

Nastaviti čitanje Haier pokreće WiFi opremljen Net Connect LED HDTV, uzima Yahoo Connected TV zajedno za vožnju

Haier pokreće WiFi opremljen Net Connect LED HDTV, uzima Yahoo Connected TV zajedno za vožnju prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7 siječanj 2011 06:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar