petak, 7. siječnja 2011.

Ocosmos vitrine sljedeći-gen OCS1 Windows 7 dlanovnika na CES 2011 (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/07/ocosmos-showcases-next-gen-ocs1-windows-7-handhelds-at-ces-2011/:
Dakle, ovdje je zanimljiva priča. Koji čine da Ocosmos nas zadirkivali s na front-end ovoga tjedna? Verzija sa tipkovnicom slide-out qwerty je nixed, tako da one u nadi i moleći za puštanje datum na koji se može zadržati pravo na sanjarenje. Ali, ostale jedinice su moćni pravi, a tvrtka psuje gore i dolje da je na putu za brod 'em kako, unatoč nemaju funkcioniranje jedinica ovdje na CES. OCS1U će se temeljiti na Intelovim Hrast Trail platforma (1.5GHz), a ako sve ide dobro, to će brod u prvoj polovici ove godine. Uređaj se temelji oko Windows 7, i bit će "po cijeni natječe" u odnosu na ipad - tako, u drugim riječima, oko 500 dolara ili tako.

Ostale specifikacije uključuju 802.11b/g/n WiFi, opcionalno 3G, Bluetooth 3.0, GPS, 5-inčni Kapacitivni touch panel (1024 x 600), 32GB / 64GB SSD, utor za microSD kartice, HDMI / USB porta, ugrađen brzinomjer i prednji (1,3 megapiksela) / straga (3 megapiksela) kamere. Nadalje, oba joysticka jastučića - što bok zaslona na lijeve i desne strane - bit će potpuno prilagodljiv, tako da oni mogu učiniti jednu stvar dok je u igri, a drugi prilikom rukovanja Office dužnosti. OCS1E je ekran samo afere, s istim unutarnje konfiguracije. Da bi dodali ovaj jedan na joystick, morat ćete ili magnetski pristanište ili folio slučaja, od kojih oba imaju Bluetooth joystick jastučići ugrađen. Ovaj tip je Očekuje se da će brod na kraju ove godine ili početkom 2012, ali to je očito prerano za procjenu cijene. Uzmi Bolje pogledajte u galeriji ispod i video samo prošlosti break.

Nastaviti čitanje Ocosmos vitrine sljedeći-gen OCS1 Windows 7 dlanovnika na CES 2011 (video)

Ocosmos vitrine sljedeći-gen OCS1 Windows 7 dlanovnika na CES 2011 (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 7 siječanj 2011 11:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar