četvrtak, 23. prosinca 2010.

Dell je 7-inčni (ili 10-inča) Android tableta dobiva WiFi certifikat?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/23/dells-7-inch-or-10-inch-android-tablet-gets-wifi-certificatio/:
Sjeti se kako je Dell je trebao biti uvođenje 7-inčni 2 Tegra pokreće Android tableta, kao što su, upravo sada , možda nakon 10-inčni model u nekoliko mjeseci? Pa, mi ne tvrdimo da je ono što se događa ovdje, ali razmislite činjenice: original 5-inčni Streak je model kod M01M, i novi uređaj s kodom M02M samo popped up u Wi-Fi Alliance-a certifikat baze identificirane kao "Mobile Internet Device" u Smartphone kategoriju. Da, 7 cm je malo velika za "smartphone", ali Savez nema velikog kategorija za ove tweeners koje podržavaju stanični podataka (i kao što je Europska Galaxy kartica , neki od njih stvarno su pametne telefone anyway). PocketNow sugerira da mi također mogli biti obličje at Streak 2, što je moguće - ali s obzirom na groundswell glasina koje smo čuli nešto veći tableta u cjevovod, to je gdje se nalazi naš novac. To vrijedi osobito vrijedi s obzirom koliko smo blizu su HZZ-a, koji obećava da će biti pravi tablet-fest ove godine - ali bez obzira, mi kladiti istina izlazi u idućih nekoliko tjedana.

Dell je 7-inčni (ili 10-inča) Android tableta dobiva WiFi certifikat? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 pro 2010 00:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PocketNow | izvor Wi-Fi Alliance | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar