četvrtak, 23. prosinca 2010.

ROLLEI ide 3D s Power Flex 3D point-and-shoot, Designline 3D foto okvir

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/23/rollei-goes-3d-with-power-flex-3d-point-and-shoot-designline-3d/:
Postoji svibanj pa ipak biti neki fotoaparat odluka otpor 3D trend, ali to je uzimajući biti sve dwindling puno - najnoviji skok u igri je ROLLEI, 90-godišnji njemački proizvođač, koji je upravo najavio svoj novi Power Flex 3D point-and-shoot i prateće Designline 3D foto okvir. Kao što možete vidjeti gore, kamera izgleda prilično unremarkable očekivati da drugi za leće, a naočale su također prilično u skladu s nekim sličnim 3D point-and-puca, uključujući 720p video snimanje, 5 megapixel fotografija, i 2,8- inčni LCD 'okruglih leđa koja obećava da će pustiti te vidjeti svoje slike u nešto nalik 3D bez potrebe za 3D naočale. Foto okvir je također očito koristi istu vrstu bez naočala 3D, ali srećom omot veći 7-inčni zaslon - check it out nakon pauze. Još uvijek nema riječi o release ovdje, ali oba fotoaparata i foto okvir će biti dostupan u Europi sljedećeg mjeseca za 300 € (ili samo pod $ 400) po komadu.

Nastaviti čitanje ROLLEI ide 3D s Power Flex 3D point-and-shoot, Designline 3D okvir fotografiju

ROLLEI ide 3D s Power Flex 3D point-and-shoot, Designline 3D foto okvir prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 pro 2010 00:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink DC Views | izvor ROLLEI | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar