četvrtak, 23. prosinca 2010.

Ion Osobni genom Machine: DNA sekvencer s iPod dock

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/23/ion-personal-genome-machine-the-dna-sequencer-with-an-ipod-dock/:
Mi još uvijek bore kako bi pronašli govornika na ovu stvar, ali život Technologies nove Ion Osobni genom Stroj ne imati barem jednu veliku prednost u odnosu na većinu ostalih iPod dokovima: to je ... osobni genom stroj. Zanimljivo, sama tvrtka nije ne čini da se govori gore iPod dock na sve, ali MedGadget izvješća koja se može koristiti za istraživanje genoma i provjeriti o statusu s obzirom sekvenciranje izvoditi s bilo iPhone ili iPod Touch . Što se tiče samog uređaja, a to je još uvijek samo dizajniran za istraživanje i korištenje ", nije namijenjen za životinje ili čovjeka terapijske ili dijagnostičke koristiti", tvrtka ima neke prilično velike projekte za budućnost. Prema Ion Torrent osnivač Dr. Jonathan M. Rothberg, tvrtka se nada da će na kraju učiniti ništa kratko je događaj za sekvencioniranje DNA što digitalni fotoaparati učinio za fotografije. Šef o prošlosti pauze za potpuni press release.

Nastaviti čitanje Ion Osobni genom Machine: sekvencer DNK s iPod dock

Ion Osobni genom Machine: DNA sekvencer s iPod dock prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 pro 2010 01:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Pocket-lint | izvor MedGadget | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar