četvrtak, 23. prosinca 2010.

AT & T, Verizon, RIM dobiti ozbiljne o sigurnosti za mobilne uređaje

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/23/atandt-verizon-rim-get-serious-about-security-for-mobile-devices/:
Kao što je uobičajena pojava kao što su smartphone postaju, to je vrijeme da i proizvođači početi prijevoznici dobivanje ozbiljnih o mobilnim sigurnosti (i ne, ne znači iPhone tethers ). Prema nedavnom Wall Street Journal članku, Verizon trenutno radi s vidikovac , San Francisco-based tvrtka poznata po daljinski backup i Geolocation aplikacije za BlackBerry, android i Windows Mobile uređajima, a RIM je nedavno najavio malo nešto što se zove BlackBerry Zaštitite , koja obećava da će zaključati ili čak brisanje pogrešnog telefon, odrediti stvar na karti, a čine redovito-zakazan bežične sigurnosne kopije. Do sada najambiciozniji plan u članku, međutim, pripadaju AT & T, koja je - osim iz nedavne bavi MobileIron i McAfee - trenutno je otvaranje novih mobilnih sigurnosni laboratorij u New Yorku. Odavde, tvrtka će istraživanja malware, crva, virusa i drugih prijetnji kao što su razvijati u mobilnom sferi. "Svatko je shvativši da je to nekontrolirani okruženje", rekao je AT & T glavni sigurnosni dužnosnik Edward G. Amoroso. "Mi ne želimo imati iste probleme koje smo imali s računala."

AT & T, Verizon, RIM dobiti ozbiljne o sigurnosti za mobilne uređaje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 pro 2010 13:22:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar