četvrtak, 23. prosinca 2010.

Ambarella je Cortex A9-based iOne je smartphone procesor iz snova ... ali to je za svoj fotoaparat

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/23/ambarellas-cortex-a9-based-ione-is-the-smartphone-processor-of/:
Vi ne svibanj imati čuo Ambarella faktoringa u utrci smartphone procesor uz Qualcomm, TI, i Samsung, a tu je dobar razlog za to: oni ne rade smartphone procesora. Umjesto toga, ovi momci su u poslu izrade video i fotografske obrada čips, i njihov najnoviji - iOne - je doozy. Počevši sa dual-core Cortex-A9 na 1GHz, iOne dodaje u ekstra ARM11 jezgre na 533MHz posvećen rukovanje kamere i osiguranje spremni vremena ispod jedne sekunde. To je sposoban u realnom vremenu kodiranje i dekodiranje H.264 od 1080p video sadržaja na 30fps, a uključuje i GPU koji se može izvoditi OpenGL ES 2,0 za ono što možemo samo pretpostavljati bi najluđu kamere UI ste ikada vidjeli. Kakav odvratan point-and-shoot je to, anyway? Pa, Ambarella predviđa kamere Android prije predug, a kad vi mislite o tome, hardver razlika između smartphone i digitalni fotoaparat je sve manje iz dana u dan - tako da bi smisla da je to iOne zvuči toliko kao nešto što 'd željeli imati napajanje naše slušalice. Možemo sanjati, ne možemo? Slijedite pauze za press release.

Nastaviti čitanje Ambarella na Cortex A9-based iOne je smartphone procesor iz snova ... ali to je za svoj fotoaparat

Ambarella je Cortex A9-based iOne je smartphone procesor iz snova ... ali to je za svoj fotoaparat prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 pro 2010 03:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Digitalna Fotografija pregled | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar