četvrtak, 23. prosinca 2010.

Olympus E-5 DSLR pregledani od pune nadogradnje za E-3 vlasnici, a ne puno apel za bilo tko drugi

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/23/olympus-e-5-dslr-reviewed-solid-upgrade-for-e-3-owners-not-muc/:
Olympus E-5 DSLR pregledani od pune nadogradnje za E-3 vlasnici, a ne puno apel za bilo tko drugi
DSLR tržište samo čini se da držati na ubrzanju, a to izgleda kao Olympus može biti zaostaje natrag prema posljednji vagon teretnog voza malo sa svojim najnovijim full-body DSLR, E-5 . To je nasljednik E-3 , skakanje na 12,3 megapiksela i dodavanje 720p snimanje s punim Ograničenje i nadzor ekspozicije, plus ruci zakretati LCD. No, prema gostiju, to jednostavno ne sasvim usporediti s nešto poput mnogo jeftinije Nikon D7000 . PhotographyBlog svidio poboljšanu kvalitetu slike i hrapav graditi, ali ne i ružna valjanje okidač učinak u video snimanje i siromašnih visoke ISO performanse. Slično DigitalCameraReview kaže ovaj $ 1,699 zvijer ", osjeća kao skromni ažurirati na E-3", mišljenje dijele Pocket-lint, kao dobro. Žao nam je biti nositelj loših vijesti.

Olympus E-5 DSLR pregledani od pune nadogradnje za E-3 vlasnici, a ne puno žaliti za bilo tko drukčije prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 23 pro 2010 10:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor DigitalCameraReview , Pocket-lint , PhotographyBlog | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar